Maak je klaar voor de feestdagen met de party looks samengesteld met faux-leather, dancing-proof pasvormen en shining shimmers. Exxcellent heeft een ruim aanbod aan de perfecte musthaves voor de feestdagen.

Het is eindelijk weer de tijd van het jaar: time to sparkle! De party collectie van Exxcellent is namelijk weer gevuld met feestelijke party outfits voor iedere gelegenheid. Tijdens de koudere winterdagen zit je natuurlijk graag op de bank in je meest comfortabele outfit, maar met de party outfits van Exxcellent kom jij zeker van de bank af! Of je nou met je familie heerlijk uitgebreid gaat dineren, een gezellige borrel- en spelletjesavond organiseert met je gezin of naar een waanzinnig leuk feestje gaat met je vrienden. Een ding is zeker hier hoort een Exxcellent outfit bij.

Ga jij deze feestdagen voor glitter en kleur of ga je toch liever voor een wat rustigere partylook? De Marlena blouse geeft een touch of sparkle met de elegante wijde mouwen of ga je toch liever voor overall sparkle met de Mindy top. Niet te vergeten in je party garderobe is kant. Met de Mabel blouse, Dina top en Magali jurk ben jij helemaal voorzien deze feestdagen. Een party outfit is niet compleet zonder een goed onderstuk. Met de Marcia broek en Myron rok kun je eindeloos combineren en party look maken.

 

Een chique pak is een absolute must voor de feestdagen! Ga voor de Mari blazer met bijpassende Marlou broek, de perfecte party outfit als je het ons vraagt. Misschien wel de belangrijkste trends voor de feestdagen zijn glitters en satijn. De Maura blouse, Feline T-shirt en Mica blouse kunnen dan ook niet ontbreken dit seizoen. Combineer de Exxcellent party items met de Monica broek voor een meer casual en complete look. Wij zijn klaar voor de feestdagen, en jij?

Nikki Kieviets