• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Het kan weleens voorkomen dat je een item besteld die achteraf gezien niet naar wens is en je deze daarom terug wilt sturen. Dit is bij ons geen probleem. Wij zijn pas happy, als jij dat ook bent! 
Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over het retourneren van een bestelling. 

Hoe kan ik artikelen retourneren?
Het kan voorkomen dat bestelde artikelen niet naar verwachting zijn. Bij ons is dit uiteraard geen probleem. Wij van Exxcellent zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Wel willen wij je vriendelijk verzoeken om het retourformulier, welke bijgevoegd is bij jouw bestelling, zo compleet mogelijk in te vullen en mee terug te sturen met jouw retourzending. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Zat het retourformulier niet bij jouw bestelling of ben je deze kwijtgeraakt? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] Er zal dan een nieuw retourformulier per mail worden verstuurd. 

Wij verzoeken om het adres op het retourformulier uit te knippen en deze duidelijk zichtbaar op jouw retourzending te plakken. Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen.
De retourzending kan worden ingeleverd bij een postpunt. Wij adviseren om de bon met de Track & Trace code te bewaren tot jouw retourzending is verwerkt. Zonder bewijs van verzending kan G-maxx niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten die kwijt zijn geraakt bij de post.

Kan ik bij jullie op het hoofdkantoor een retourzending afgeven?
Helaas kunnen wij retourzendingen op deze manier niet aannemen. 

Tot wanneer heb ik de tijd om artikelen retourneren?
Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van bestelling naar ons retourneren door het adreslabel, welke is bijgevoegd onderaan het retourformulier, duidelijk zichtbaar op het pakket te plakken. Let op: Zorg ervoor dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen.

Wat zijn de voorwaarden om de artikelen te retourneren?
Retourzendingen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen:
- Artikelen zijn ongedragen, ongewassen en onbeschadigd
- Er zijn geen vlekken op de artikelen aanwezig
- Het artikel dient netjes opgevouwen in de originele verpakking te zitten
- Originele kaartjes en labels zijn nog in tact en bevestigd aan de artikelen
- Artikelen dienen in dezelfde verpakking retour te worden gestuurd
- Het retourformulier is bijgevoegd bij de retourzending en is volledig ingevuld. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen
- Retourzendingen dienen goed verpakt te worden verstuurd. Exxcellent is niet aansprakelijk voor artikelen die door nalatigheid van de afzender zijn beschadigd en kwijt zijn geraakt tijdens het verzendproces

Hoe zit het met de kosten van het verzenden van een retourzending?
De kosten voor het verzenden van een retourzending zijn voor eigen rekening.

Wanneer wordt het aankoopbedrag terug gestort?

Wij streven ernaar om retourzendingen binnen 14 dagen te verwerken. Dit betekent dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen wordt teruggestort. Wanneer de terugbetaling is verwerkt duurt het 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bank, tot het geld op het rekeningnummer staat waarmee is betaald.